Links

Het Beweegplein - VvOCM
De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck is de beroepsvereniging van oefentherapeuten ten telt ongeveer 1700 leden. De VvOCM is in 2004 ontstaan uit een fusie van de Vereniging Bewegingsleer Cesar en de Nederlandse Vereniging van Oefentherapeuten Mensendieck.

http://www.hetbeweegplein.nl

Gezondheidscentrum Cuijk
Met onze praktijk behoren wij tot een multidisciplinair team van paramedici, waarbij ons samen verenigd hebben in het gezondheidscentrum aan de Irenestraat te Cuijk. Voor een overzicht van de andere paramedische disciplines, kunt u naar de site gaan van het gezondheidscentrum Cuijk. 

http://www.gezondheidscentrumcuijk.nl

 

Oefentherapie Brabant
Deze site is opgezet naar aanleiding van een samenwerkingsverband tussen verschillende Cesar oefentherapeuten in Noord-Brabant, waar wij als praktijk ook een onderdeel van zijn.

http://www.oefentherapie-brabant.nl

Kenniscentrum Slaapproblematiek
Slaapproblemen, u kent het vast. Eén op de drie Nederlanders kampt er dagelijks mee. Misschien wel door reumatische klachten, spier- en gewrichtsaandoeningen of gewoon die welbekende lage rugpijn waar u maar niet vanaf komt. Wij zijn met onze praktijk aangesloten bij het kenniscentrum omtrent slaapproblematiek. Op deze website vindt u ook meer informatie en blogs inzake slaapproblematiek.

http://www.slaapproblematiek.nl

 

 

Cesar-Info.nl

http://www.cesar-info.nl

 

Adres: 

Gezondheidscentrum Cuijk
Irenestraat 33A
5431 TG  Cuijk
   

Praktijk:

0485 - 32 15 32

E-mail:

cesar@levix.nl
   

Openingstijden

 

Maandag: 8.00 uur tot 17.00 uur
Dinsdag: 8.00 uur tot 17.00 uur
Woensdag: 8.00 uur tot 21.00 uur
Donderdag 8.00 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 8.00 uur tot 17.00 uur
 

Like ons ook op Facebook!